21.02.2020 Повідомлення про проведення річних загальних зборів акціонерів 27 березня 2020 р.

ПрАТ «КУА «Альтера Ессет Менеджмент повідомляє, що річні Загальні збори акціонерів Товариства відбудуться 27 березня 2020 року о 10:00 год. за адресою: 03040, місто Київ, проспект Голосіївський, будинок 70, офіс 403.

файл .doc Далi

31.01.2020 Конкурс з відбору суб'єктів аудиторської діяльності

Оголошується конкурс серед суб’єктів аудиторської діяльності на аудиторські послуги відповідно до міжнародних стандартів аудиту для закритого недиверсифікованого венчурного пайового інвестиційного фонду «Кремінь-Інвест» ПрАТ «КУА «Альтера Ессет Менеджмент».

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ РОЗСИЛАННЯ СПАМУ ТА ВІРУСІВ

Увага!!!
В останній час у мережі інтернет проводиться масована вірусна атака із використанням найменування ПРАТ "АЛЬТЕРА ФІНАНС", що не відповідає дійсності.  Почастішали випадки розсилання користувачам листів, які містять претензію щодо погашення заборгованості за договорами про надання послуг із зазначенням номеру договору та суми, що вимагається до сплати. Також листи містять копії "договорів", які використовуються для завантаження вірусів.  Ці листи відправляються з домена thejohnha.com, це можна побачити в полі "відправник" , яке містить "From: "АЛЬТЕРАФИНАНС,ЧАО" <info@thejohnha.com>" Компанія ПРАТ "АЛЬТЕРА ФІНАНС" не має жодного відношення до  домена thejohnha.com.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЛЬТЕРА ФІНАНС" повідомляє, що жодних розсилань листів із вимогою щодо погашення заборгованості наша компанія не здійснює. Наполегливо рекомендуємо бути уважними та не відкривати небезпечні файли, отримані від невідомих адресатів.

Пропозиція для клієнтів

12 березня 2015р.

Інвестиційна Група «Альтера Фінанс» продовжує свою діяльність і пропонує повний спектр депозитарних послуг для юридичних і фізичних осіб. Компанія готова надати послуги клієнтам інших фінансових інститутів на взаємовигідних умовах на необмежений термін.

«Альтера Есcет Менеджмент»: знизився обсяг активів в управлінні компанії

15 жовтня 2014

Сукупний обсяг активів, що знаходиться в управлінні «Альтера Ессет Менеджмент», на 01.10.2014 р. склав 1,509 млрд. гривень. Це на 39 млн. гривень менше аналогічного показника на кінець другого кварталу поточного року.