31.01.2020 Конкурс з відбору суб'єктів аудиторської діяльності

Оголошується конкурс серед суб’єктів аудиторської діяльності на аудиторські послуги відповідно до міжнародних стандартів аудиту для закритого недиверсифікованого венчурного пайового інвестиційного фонду «Кремінь-Інвест» ПрАТ «КУА «Альтера Ессет Менеджмент».

30.01.2020 Календарний план розміщення інформації на 2020 рік

Календарний план розміщення ПрАТ «КУА «АЛЬТЕРА ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» на власному веб-сайті інформації, документів та повідомлень, оприлюднення яких вимагається відповідно до законодавства на 2020 рік.

файл .docx

31.01.2019 Календарний план розміщення інформації на 2019 рік

Календарний план розміщення ПрАТ «КУА «АЛЬТЕРА ЕССЕТ МЕНЕДЖМЕНТ» на власному веб-сайті інформації, документів та повідомлень, оприлюднення яких вимагається відповідно до законодавства на 2019 рік.

файл .docx Далi

ПОПЕРЕДЖЕННЯ ПРО НЕБЕЗПЕЧНІ РОЗСИЛАННЯ СПАМУ ТА ВІРУСІВ

Увага!!!
В останній час у мережі інтернет проводиться масована вірусна атака із використанням найменування ПРАТ "АЛЬТЕРА ФІНАНС", що не відповідає дійсності.  Почастішали випадки розсилання користувачам листів, які містять претензію щодо погашення заборгованості за договорами про надання послуг із зазначенням номеру договору та суми, що вимагається до сплати. Також листи містять копії "договорів", які використовуються для завантаження вірусів.  Ці листи відправляються з домена thejohnha.com, це можна побачити в полі "відправник" , яке містить "From: "АЛЬТЕРАФИНАНС,ЧАО" <info@thejohnha.com>" Компанія ПРАТ "АЛЬТЕРА ФІНАНС" не має жодного відношення до  домена thejohnha.com.

ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "АЛЬТЕРА ФІНАНС" повідомляє, що жодних розсилань листів із вимогою щодо погашення заборгованості наша компанія не здійснює. Наполегливо рекомендуємо бути уважними та не відкривати небезпечні файли, отримані від невідомих адресатів.

Пропозиція для клієнтів

12 березня 2015р.

Інвестиційна Група «Альтера Фінанс» продовжує свою діяльність і пропонує повний спектр депозитарних послуг для юридичних і фізичних осіб. Компанія готова надати послуги клієнтам інших фінансових інститутів на взаємовигідних умовах на необмежений термін.