ПРАТ «Альтера Фінанс» отримані нові ліцензії

16 жовтня 2013 р.

ПРАТ «Альтера Фінанс» отримало дві нові ліцензії на ведення професійної діяльності на фондовому ринку Далi

«АЛЬТЕРА ФІНАНС» допомагає емітентам перейти на обслуговування з ВДЦП до НДУ

7 жовтня 2013 р.

З початку 2013 року інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС» надала консультаційні послуги понад 20 акціонерним товариствам з питань переходу на обслуговування зі «Всеукраїнського депозитарію цінних паперів» (ВДЦП) у «Національний депозитарій України» (НДУ). Усі клієнти компанії уклали депозитарні договори з НДУ та активували свої рахунки.

ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» стала учасником семінару ПАРД

3 жовтня 2013 р.

Делегація від інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» взяла участь у спільному семінарі ПАРД та Донбаського територіального управління Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, який відбувся у м. Донецьку 3 жовтня 2013 року.

Семінар був присвячений

Думка експерта: «До кінця року на українському фондовому ринку активізуються біржові операції»

30 вересня 2013 р.

Підводячи підсумки 3 кварталів поточного року і прогнозуючи розвиток ситуації на ринку до кінця року, начальник депозитарного відділу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Філін заявив: «Падіння індексу UX на 20% у березні і «гойдалки» на відмітці 830-870 пунктів практично до нуля заморозили активність фізичних осіб-інвесторів у 2013 році. Іноземні ж інституційні інвестори давно забули дорогу на ринок України, закривши ліміти до кращих часів. І яскравим показником тому є Далi

Підведено підсумки роботи зберігача ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» за 8 місяців 2013 р.

17 вересня 2013 р.

Депозитарний підрозділ інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвів підсумки своєї діяльності за період з січня по серпень 2013 року.

Начальник депозитарного відділу Сергій Філін відзначив, що кількість проведених зберігачем операцій була Далi