Підведено підсумки роботи зберігача ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» за 8 місяців 2013 р.

17 вересня 2013 р.

Депозитарний підрозділ інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвів підсумки своєї діяльності за період з січня по серпень 2013 року.

Начальник депозитарного відділу Сергій Філін відзначив, що кількість проведених зберігачем операцій була Далi

Сергій Кленін: «Створення Фонду гарантування інвестицій приведе до скорочення доходів інвесторів»

21 серпня 2013 р.  «Створення Фонду гарантування інвестицій приведе до скорочення доходів інвесторів на фондовому ринку», - заявив керуючий партнер інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Кленін, коментуючи рішення Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) схвалити концепцію проекту Закону України «Про Фонд гарантування інвестицій на фондовому ринку».

Експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» відзначив, що для компаній з управління активами (КУА) і торговців цінними паперами внески до Фонду Далi

ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» взяла участь у загальних зборах акціонерів Розрахункового центру

6 серпня 2013 р.

Активи в управлінні ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» стабільно зростають

29 червня 2013 р.

У першому півріччі поточного року Компанія з управління активами «Альтера Ессет Менеджмент», що входить до складу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС», наростила обсяг Далi

Експерт «АЛЬТЕРА ФІНАНС»: «До кінця року на ринку може зменшитися кількість КУА та збільшитися число проблемних фондів»

19 липня 2013 р.

«Для ринку інститутів спільного інвестування 6 місяців 2013 року стали часом очікування. Наприкінці першого кварталу український фондовий індекс впав, і весь другий квартал на ринку спостерігалася волатильність», - сказав керуючий партнер інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Кленін, аналізуючи тенденції ринку у першому півріччі поточного року.

Експерт відзначив, що така ситуація була обумовлена