«Перехід до ризикових інструментів може оживити ринок IPO у 2013 г.», - експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

25 квітня 2013 р.

Аналізуючи ситуацію на міжнародних ринках IPO у 1 кварталі поточного року, директор напряму ринків капіталу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Максим Шинкаренко відзначив, що з початку року на ринках IPO спостерігалася підвищена активність компаній. Це було обумовлено сприятливою кон'юнктурою ринку: волатильність залишалася відносно низькою, а біржові індекси значно зміцнилися з кінця 2012 р.

«IPO-вікно буде закритим для українських емітентів мінімум до літа», - експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

17 квітня 2013 р.

«На початку 2013 р. по акціях багатьох українських емітентів намітилися тенденції зростання, проте вже у березні зростання знову змінилося падінням. Тому перший квартал не можна назвати сприятливим для українських емітентів, що вийшли на міжнародні ринки капіталу», - сказав директор напряму ринків капіталу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Максим Шинкаренко, підводячи підсумки 1 кварталу поточного року.

«АЛЬТЕРА ФІНАНС» увійшла до 20-ки лідерів серед зберігачів

2 квітня 2013 р.

Інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС» увійшла до 20-ки лідерів серед зберігачів за кількістю випусків та номінальною вартістю цінних паперів, які знаходяться на узагальнених рахунках зберігачів у ПрАТ «Всеукраїнський депозитарій цінних паперів», станом на 31.12.2012 р.

«АЛЬТЕРА ФІНАНС» - учасник семінару ПАРД

27 березня 2013 р.

27 березня 2013 року інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС» в особі начальника депозитарного відділу Сергія Філіна взяла участь у семінарі Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв (ПАРД), який було присвячено

До уваги депонентів!

26 березня 2013 р.

ПрАТ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» повідомляє про зміну тарифів на депозитарні послуги компанії з 01.04.2013 р.