«АЛЬТЕРА ФІНАНС» виплатила процентний дохід по своїх облігаціях

14 серпня 2012 р.

Сьогодні, 14 серпня 2012 року «АЛЬТЕРА ФІНАНС» виплатила по своїх облігаціях черговий процентний дохід клієнтам-інвесторам за 19-й процентний період. Процентна ставка складає

«АЛЬТЕРА ФІНАНС» виступила організатором реєстрації випуску облігацій на 20 млн. грн.

9 серпня 2012 р.

Інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС» виступила організатором реєстрації закритого випуску іменних відсоткових облігацій ПрАТ «Горлівський м'ясокомбінат». Реєстрація облігацій серії В відбулася   Далi

«Активна фаза дематеріалізації практично завершена», - експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

18 липня 2012 р.

Підводячи підсумки I півріччя 2012 р. та аналізуючи ситуацію на ринку депозитарних послуг, начальник депозитарного відділу інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Сергій Філін відзначив: «Ситуація на ринку депозитарних послуг завжди

Експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»: «Проведення IPO українських компаній до кінця 2012 року маловірогідне»
4 липня 2012 р.

«У першому півріччі 2012 р. на міжнародних ринках капіталу склалася несприятлива ситуація як для емітентів, так і для інвесторів, - сказав менеджер проектів інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Андрій Приходько, підводячи підсумки перших 6 місяців поточного року. - Ринок IPO за цей період скоротився до розмірів 2005 р. Навіть рекордне розміщення Facebook на 16 млрд. дол. США не врятувало ситуацію».

1,927 млн. грн. процентного дохода отримали інвестори «Красногорівського вогнетривкого завода»

19 червня 2012 р

19 червня 2012 р. ПАТ « Красногорівський вогнетривкий завод» повністю виплатило процентний дохід за 32-й процентний період розміром  1 927 000,00 грн. ПрАТ «Альтера Фінанс» виступило платіжним агентом облігаційної позики і виконало свої зобов'язання своєчасно.

Загальна номінальна вартість емісії складає Далi