Погашений випуск облігацій ПрАТ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

15 січня 2013 р.

Національна комісія з цінних паперів і фондового ринку погасила випуск облігацій серії А Приватного акціонерного товариства  «АЛЬТЕРА ФІНАНС».

ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвела підсумки 2012 року і зробила прогнози на наступний рік

28 грудня 2012 р.

Експерти інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвели підсумки 2012 року і зробили прогноз на наступний рік.

Оцінюючи ситуацію на міжнародних ринках капіталу у 2012 р., аналітики компанії відзначили, що вона була неоднозначною. З одного боку, S&P 500 за рік виріс на 15%, а, наприклад, WIG 20 на 17%. З іншого боку, падіння ВВП у єврозоні Далi

Погашений випуск облігацій ТОВ «Укртеплоцентраль»

27 грудня 2012 р.

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку погасила випуск облігацій серії А ТОВ «Укртеплоцентраль», андеррайтером якого виступала інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС».

Іменні цільові забезпечені облігації Далi

Понад 1,5 млн. грн. отримали інвестори «Красногорівського вогнетривкого завода»

18 грудня 2012 р. ПАТ « Красногорівський вогнетривкий завод» повністю виплатило процентний дохід за 34-й процентний період розміром  1 591 500,00 грн. ПрАТ «Альтера Фінанс» виступило платіжним агентом облігаційної позики і виконало свої зобов'язання своєчасно.

Загальна номінальна вартість Далi

«Репутація банку значно впливає на вартість фондування», - експерт ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

3 грудня 2012 р.

«Сьогодні депозити є практично єдиним джерелом фондування для банків. При цьому репутація банку значно впливає на вартість фондування: ставка банків з найвищим рейтингом репутації на 2-2,5% менше», - сказав менеджер проектів інвестиційної групи «АЛЬТЕРА ФІНАНС» Андрій Приходько, виступаючи на засіданні круглого столу, присвяченого підведенню підсумків дослідження репутації банківського сектора України у 3 кварталі 2012 року.