Зміна генеральної ліцензії НБУ на проведення валютних операцій.
3 березня 2012р.

У зв'язку зі зміною типу акціонерного товариства, ПРАТ «Альтера Фінанс» отримала від Національного банку України

Інвестори «АЛЬТЕРА ФІНАНС» отримали процентний дохід

14 лютого 2012 р.

Сьогодні, 14 лютого 2012 року «АЛЬТЕРА ФІНАНС» виплатила по своїх облігаціях черговий процентний дохід клієнтам-інвесторам за 17-й процентний період. Процентна ставка складає

Нагорода Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв

13 лютого 2012 р.

Рада Професійної асоціації реєстраторів і депозитаріїв, членом якої є ПрАТ «АЛЬТЕРА ФІНАНС», нагородила почесною грамотою керівника напряму

На 500 млн. грн. зросли активи в управлінні та зберіганні ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС»

8 лютого 2012 р.

За 2011 рік інвестиційна група «АЛЬТЕРА ФІНАНС» на 525 млн. грн. збільшила об'єм активів, що знаходяться в управлінні та зберіганні компанії.

Обсяг активів у зберіганні компанії у 2011 році збільшився на

ІГ «АЛЬТЕРА ФІНАНС» підвела підсумки року та зробила прогнози на 2012 рік
29 грудня 2011р.

2011 рік в цілому був сприятливим для діяльності інвестиційно-фінансових компаній.

Для ринку облігацій минулий рік став найбільш прогресивним з початку кризи 2008-2009 рр. На ринку спостерігався стабільний приріст нових емітентів корпоративних облігацій, а також значно підвищився інтерес інвесторів до корпоративних облігаційних позик. Це обумовлено підвищенням кредитоспроможності емітентів і більш високими, у порівнянні з банківськими депозитам, процентними ставками з боргових зобов'язань. Позитивні тенденції спостерігалися у сфері муніципальних і цільових будівельних облігацій. Виступаючи андеррайтером будівельних облігацій ТОВ «Укртеплоцентраль», «АЛЬТЕРА ФІНАНС» у 2011 р. розмістила папери загальною номінальною вартістю